Marokkowerkt

Werken in Marokko is sinds 2009 actief in Marokko en specialiseert zich in het aanbieden van werk in Marokko. Dit m.b.t. Nederlands-, Engels-, Duits-, Italiaans-, Spaans en Franstalig personeel. Op dit moment zijn er diverse mogelijkheden om aan de slag te kunnen gaan in Marokko. Veelal is er vraag naar callcenter personeel. We kunnen in samenwerking met een aantal Nederlands/Belgische bedrijven werk aanbieden in Casablanca, Rabat, Fes, Tanger, Oujda en Marrakech.

Voor de call center agents word er verwacht dat ze de taal waarmee ze gaan werken volledig machtig zijn. Ook wordt er verwacht dat er een gezonde en normale denkwijze word gebruikt. Daar er diverse functies zijn, van agent, supervisor tot team manager van projecten. En het leven in Marokko zich beslist anders voordoet dan in Europa. Is het van essentiel belang dat er individueel besproken word, waar mensen zich zouden gaan willen vestigen en welke functie hun het beste past.

De arbeidsvoorwaarden zijn gerelateerd aan de aangeboden functie. Doch zijn deze conform de Marokkaanse wetten. Het voornaamste is dat er gevraagd zal worden om een Marokkaanse ID kaart (La Carte) om het te werk stellen zo simpel mogelijk te laten verlopen. Ook niet van Marokkaanse afkomstige werkzoekende zijn van harte welkom. Maar daar zal een ander traject voor moeten bewandeld worden.

Mocht u interesse hebben in een samenwerking met Werken in Marokko, stuur dan een e-mail naar: jobs@marokkowerkt.nl


Waarom Marokkowerkt | Werken in Marokko?

Werving en Selectie

Marokkowerkt hanteert hierbij een persoonlijke werkwijze. Samen met een gespecialiseerde Offshoring database.

Consultancy

Met de Nederlandse know-how en internationale ervaring, helpen wij u graag op weg.

Contact Center

Agendaplanning, leadgeneratie, relatiebeheer, klantenservice, acquisitie en enquêtes afnemen.

Transparant en Flexibel

Marokkowerkt heeft transparantie hoog in het vaandel en daarom kunt u op elk moment beschikken over alle gewenste informatie.

Alle vacatures direct in je inbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks alle updates over het werken in Marokko.

Laat een bericht achter!
Sorry! Wij zijn offline. Laat een bericht achter en wij antwoorden je zo snel mogelijk!
Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat
Vragen? Daar zijn wij voor! Laat het ons weten.
Your name
* Email
Wij zijn online!